Wie ben ik?

 

Mijn naam is Rianne Willems-van Duinen. Sinds 2006 heb ik verschillende opleidingen op het gebied van natuurgeneeskunde gevolgd, o.a. homeopathie, bach bloesemtherapie, Touch for Health, orthomoleculaire voedingsleer en gewichtscoaching, mindsetcoaching en bioresonantie. Tevens heb ik een medische basiskennis opleiding op HBO niveau afgerond.
 
Verder volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de natuurgeneeskunde.

In maart 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde in Nieuwstadt (Limburg). 

  Afbeelding invoegen     Ik ben lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG) onder licentienummer 2120607, 
waardoor veel zorgverzekeraars mijn natuurgeneeskundige 
behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden in de aanvullende polis. 
Tevens ben ik ingeschreven bij de stichting RBCZ onder nummer 910600R. Dit is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten. Alleen therapeuten op Hbo-niveau en artsen binnen de complementaire zorg worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut BCZ®.